100 Pozitii sexuale de top

Recomandare: foloseste-ti imaginatia si combina mai multe pozitii sexuale in timpul aceleiasi partide de sex - unele sunt ideale pentru sex normal, altele pentru sex anal sau sex oral: felatie, cunnilingus, anilingus... Atentie! Nu incerca totusi toate pozitiile in aceiasi zi...Lista pozitiilor sexuale:

Despre sexul anal si pozitii sexuale pentru sex anal

sex anal - gay
Despre sexul anal: Sex anal (sau actul sexual anal), se refera de obicei la actul sexual care implica introducerea penisului in anusul unui partener sexual. Termenul poate include, de asemenea, alte acte sexuale care implica anusul, inclusiv pegging (Pegging este o practica sexuala in care o femeie penetreaza anusul unui barbat cu un vibrator atasat unei curele prinse in jurul bazinului femeii), anal-oral (anilingus), atingerea cu degetul, sau insertia de obiecte - diverse jucatii sexuale...

Conceptia gresita comuna descrie sexul anal practicat aproape exclusiv de gay. Aceasta conceptie gresita este inlaturata de catre cercetatori, studii si sondaje, care releva pe de o parte ca nu toti barbatii gay se angajeaza (si) in sex anal, iar pe de alta parte ca sexul anal nu este mai putin frecvent in randul relatiile heterosexuale. Sexul anal poate fi, de asemenea, efectuat ca parte a practicilor sexuale lesbiene (daca esti in cautarea unei asemenea relatii sexuale, vezi categoria femeie cauta femeie sau, dupa caz, barbat cauta barbat din sectiunea de dating a portalului nostru). Multi oameni considera sexul anal placut, iar unii pot ajunge la orgasm, fie prin stimularea prostatei la barbati, fie prin stimularea pubctului G la femei. Mai mult decat atat, un anus este de obicei mai stramt decat un vagin, fapt care poate produce o placere mai mare pentru barbat prin intermediul penisului sau, dar si pentru femeie (cand este penetrata).

Aceasta practica este raspandita si in cadrul unor intalniri swinging cand o femeie sau un barbat poate face sex anal cu mai multi barbati sau/si alte femei in cazul orientarilor bisexuale, in functie de regulile stabilite si acceptate de swingeri - cupluri care practica sex in grup sau persoane care practica sexul cu mai multi parteneri simultan.
sex anal - swingers
(Daca esti in cautarea unui asemenea tip de relatie sexuala, vezi categoriile: cuplu cauta cuplu | cuplu cauta femeie | femeie cauta cuplu | cuplu cauta barbat | barbat cauta cuplu aflate in sectiunea de dating a portalului nostru.) Exista si cazuri, mai rare, cand sexul anal este practicat ca tehnica de autosatisfacere, in aceste cazuri o persoana isi introduce singura diferite obiecte (jucarii sexuale) in anus.

Abundenta de terminatii nervoase in regiunea anala si a rectului face sexul anal placut pentru multi barbati si femei. Deschiderea si inchiderea anusului este controlata de muschii sfincterului intern si extern. Muschiului sfincterului este o membrana sensibila, cu multe terminatii nervoase si, astfel, sursa de placere sau durere. Pentru a evita durerea si/sau deteriorarea anusului se recomanda o lubrifiere adecvata, relaxare, si comunicare intre partenerii sexuali. Asigurarea ca zona anala este curata si ca intestinul este gol, este de asemenea recomandata.

Cu toate acestea, trebuie retinut, ca sexul anal reprezinta un mare risc in contactarea bolilor cu transmitere sexuala - sexul anal neprotejat este cel mai riscant dintre toate formele de act sexual, ca urmare a vulnerabilitatii rectului si a tesuturilor sfincterului. De asemenea, este controversat in unele traditii religioase, de multe ori ca urmare a interdictiilor impotriva homosexualitatii si/sau al invataturilor cu privire la scopul procreativ al sexului.

Atentie, si riscul de transmitere a HIV este mai mare pentru sexul anal decat pentru sexul vaginal. In plus, chiar si atunci cand folositi prezervativul, nu treceti de la sexul anal la cel vaginal inainte de a schimba prezervativul folosit cu un altul nou. Exista riscul de a transporta, folosind acelasi prezervativ, bacterii din anus in vulva.

sex anal - hetero
Sexul anal are un risc foarte mic de sarcini nedorite atunci cand nu este insotit de actul sexual vaginal, sexul anal nu poate duce la sarcina cu exceptia cazului in care sperma este cumva transportata la deschiderea vaginala. In unele cupluri, aceasta activitate este frecvent folosita ca un mijloc de contraceptie, de multe ori, in absenta unui prezervativ.

Un raport din 2007 vizand activitatea heterosexuala anala si orala la adolescenti si adulti in Statele Unite, publicat in Jurnalul de Boli Infectioase, constata ca 34% dintre barbatii heterosexuali si 30% dintre femeile heterosexuale practica si sexul anal. Procentul de participanti heterosexuali la studiu care au declarat ca practica si sexul anal a fost semnificativ mai mare in randul celor cu varsta intre 20 si 24 de ani si a atins punctul culminant la segmentul cu varsta intre 30 si 34 de ani. Un alt studiu din 2008, focalizat pe adolescenti si tineri adulti, in varsta de 15-21 de ani, a constatat ca 16% dintre intervievati (1350 de persoane) au practicat acest tip de sex in ultimele 3 luni, dintre acestia au folosit prezervativul doar 29%.

Un studiu realizat in anul 2010 la care au participat 214 femei heterosexuale a relevat ca stimularea simultana a mai multor zone erogene: clitoris, punctul G + anus, le-a permis sa se bucure de sexul anal cu un disconfort mult mai mic in comparatie cu penetrarea anala directa. Femeile au declarat ca atunci cand au avut un orgasm in timpul actului sexual anal, acesta a fost mult mai puternic decat un orgasm avut doar prin stimularea clitorisului.

Dovezi sugestive pentru practicarea pe scara larga a sexului anal de catre parteneri heterosexuali sunt inca din antichitate. Cele mai relevante se afla insa in Muzeul Larco ce gazduieste o galerie intreaga cu vase din lut si statuete datand din timpul civilizatiei Moche (cultura Mochica) care a inflorit in nordul Peru intre anii 100 si 800 e.n. Aceste obiecte infatiseaza barbati si femei in diferite ipostaze sexuale, 31% dintre ele descriu sexul anal heterosexual, mai mult decat oricare alt tip de sex.

Pozitii sexuale pentru sex anal

Pozitia sexuala Booster Seat
Secretul pentru a executa cu succes Booster Seat este de a atinge ritmul potrivit, desi ajuta daca partenerul are brate suficient de puternice ca acesta pozitie sa se realizeze! Aceasta pozitie este ideala atat pentru penetrarea din spate cat si pentru sex anal, dar este intensa si epuizanta fizic. Partenera arata ca si cum ar sta pe un scaun, dar in realitate e tinuta de mijloc de partener. Femeia foloseste structura astfel creata pentru balans, desi si ea poate suporta o parte din propria ei greutate (aceasta va lua o parte din tensiunea creata pe partener); cu toate acestea, e nevoie de o canapea sau un pat mici ca inaltime. Iata un sfat pentru partenerul in picioare - sa-si tina muschii abdominali incordati, spatele fix si genunchii indoiti; mai presus de toate, nu exagerati sau veti avea febra musculara a doua zi!
Acorda o nota acestei pozitii sexuale si posteaza un comentariu:
Sunt cu varsta acord acestei pozitii nota 5 6 7 8 9 10
Postez un comentariu cu *nickname-ul
*Comentariu
(Evita folosirea expresiilor vulgare, dorim sa pastram acest site cat mai curat posibil. Iti multumim!)
*Cod de siguranta  

Afisari 55003 | Media notelor primite 8.54 | Comentarii 4
Pozitia sexuala Dansand in poala
Este una dintre cele mai bine cotate pozitii de catre cunoscatori - ea pozitioneaza partenera deasupra in timp ce pastreaza mobiltatea penetrarii si bine deschisa intrarea anala iar cei doi raman foarte intim lipiti. Pentru a ajunge in aceasta pozitie, femeia se aseaza, cu spatele la barbat, in poala acestuia, care sta jos.
Pozitia Dansand in poala este incredibil de versatila oferind posibilitatea femeii sa execute cate si ce miscari "de dans" doreste, asa ca fiti siguri ca o experimentati in cele mai bune locuri posibile. Iata cateva sugestii pentru a ajuta sa obtineti creativ rauri de fluide: pe canapea, pe treptele unei scari interioare sau pe marginea cazii, dupa o baie in doi...
Acorda o nota acestei pozitii sexuale si posteaza un comentariu:
Sunt cu varsta acord acestei pozitii nota 5 6 7 8 9 10
Postez un comentariu cu *nickname-ul
*Comentariu
(Evita folosirea expresiilor vulgare, dorim sa pastram acest site cat mai curat posibil. Iti multumim!)
*Cod de siguranta  

Afisari 65108 | Media notelor primite 8.75 | Comentarii 2
Pozitia sexuala Final fericit
Aceasta este o pozitie foarte intima cu intrare din spate (ideala deci pentru sex anal), caracterizata printr-o imbratisare stransa si folosirea ingenioasa a ununi divan. Realizata prin aplecarii inainte, combinata cu o desfacere mare a picioarelor.
Partenerii pot reproduce aceasta pozitie imitand miscarile unui jocheu care se afla in cursa (daca nu aveti un divan, atunci o canapea joasa poate fi folositoare). Barbatul isi trage partenera aproape si incepe sa se miste inaite si inapoi. Pentru a crea mai multa miscare si o penetrare mai usoara, partenera se poate ridica cu ajutorul unei piese de mobilier, punand mai multa greutate in picioare si aplecandu-se mai mult in fata. Nu va nelinistiti, vor fi suficiente momente generate de miscarea inainte-inapoi de care sa va bucurati.
Acorda o nota acestei pozitii sexuale si posteaza un comentariu:
Sunt cu varsta acord acestei pozitii nota 5 6 7 8 9 10
Postez un comentariu cu *nickname-ul
*Comentariu
(Evita folosirea expresiilor vulgare, dorim sa pastram acest site cat mai curat posibil. Iti multumim!)
*Cod de siguranta  

Afisari 96487 | Media notelor primite 8.70 | Comentarii 2
Pozitia sexuala Ingenunchierea
O pozitie cu penetrare anala cu toata intensitatea si cu interconectivitatea unei pozitii corp-langa-corp. Pentru a ajunge in aceasta pozitie pentru sex anal, femeia ingenuncheaza in fata barbatului, cu spatele la acesta, care, stand si el in genunchi, o penetreaza din spate. Aceasta pozitie este in mod special potrivita pentru a-i permite partenerului sa atinga si sa managaie corpul partenerei. Singura parte dificila a acestei pozitii de sex anal poate consta in alinierea organelor genitale, usor de remediat insa cu perne simple sau perne de canapea.
Acorda o nota acestei pozitii sexuale si posteaza un comentariu:
Sunt cu varsta acord acestei pozitii nota 5 6 7 8 9 10
Postez un comentariu cu *nickname-ul
*Comentariu
(Evita folosirea expresiilor vulgare, dorim sa pastram acest site cat mai curat posibil. Iti multumim!)
*Cod de siguranta  

Afisari 55513 | Media notelor primite 8.67 | Comentarii 9
Pozitia sexuala Jocheul
O varianta de penetrare anala, pozitia Jocheului este si intensa si intima. Partenera isi tine picioarele aproape lipite, iar partenerul vine cu picoarele lui pe lateralul picioarelor ei. Aceasta pozitie aduce penisul intr-un unghi mai bun de penetrare al punctului G. Fundul partenerei trebuie sa fie ceva mai ridicat. Daca penetrarea este dificil de realizat, incercati sa puneti o perna sub pelvisul partenerei. De asemenea, in timp ce barbatul este desupara femeii, aceasta se poate masturba. Pozitia este minunata pentru sex anal.
Acorda o nota acestei pozitii sexuale si posteaza un comentariu:
Sunt cu varsta acord acestei pozitii nota 5 6 7 8 9 10
Postez un comentariu cu *nickname-ul
*Comentariu
(Evita folosirea expresiilor vulgare, dorim sa pastram acest site cat mai curat posibil. Iti multumim!)
*Cod de siguranta  

Afisari 60743 | Media notelor primite 8.93 | Comentarii 1
1 2
Este strict interzisa copierea sau reproducerea, totala sau partiala, a continutului acestui site fara acordul nostru scris!
Matrimoniale: Termeni si conditii de utilizare | Politica de confidentialitate |